≡ Menu

Turistični vodniki ali vodiči, kakor jim tudi pravimo vam lahko zelo pomagajo na potovanju. Za Škotsko najdete zelo veliko število vodičev, tako da jih bomo na strani Turistični vodniki za Škotsko nekaj izmed njih predstavili, da boste dobili nekaj osnovnih informacij o njih in ponudbi.

Vodnike lahko enostavno tudi naročite preko povezave, v kolikor bi si katerega izmed njih želeli kupiti za svoje potovanje. Če se odpravljate samo v eno mesto na Škotskem, si lahko priskrbite samo vodnik za tisto mesto, ampak vam bolj svetujemo, da si kupite vodnik za celo državo, saj so mesta v njih zelo dobro opisana in nikoliko ne veste kdaj se boste vrnili na ogled preostale države.

Na drugi strani si lahko kupite tudi vodnik za celo Veliko Britanijo in ga uporabite več krat, če vam je ta del Evrope všeč. Odločitev je vaša.

Če se odpravimo na Škotsko na turistično potovanje, nas zanima katera so tista mesta in kraji, ki si jih moramo ogledati in kaj si v njih ogledati. Na strani Mesta bomo zbrali nekaj zanimivih mest, ki jih ne smete izpustiti, če se odpravljate tja.

Pri vsakem posameznem mestu bomo dodali nekaj osnovnih informacij o tem, npr. kateri hotel v Glasgowu izbrati, kaj si ogledati v Edinburghu ali kakšne druge zanimivosti in zogodovino kraja, kot je na primer Aberdeen.

Tako boste pridobili nekaj koristnih informacij o tem kraju in ga vključili v svoj plan potovanja ali dobili dodatne ideje za oglede, če ste tja že bili namenjeni.

Pozdravljaeni na strani Skotska.si!

Za vas pripravljamo spletno stran s turističnimi informacijami za potovanje po Škotski. Na tak način si boste lahko vsi, ki se boste tja odpravili pridobili nekaj osnovnih informacij o tem kaj si na Škotskem ogledati, kje spati, katere restavracije obiskati in druge podobne informacije, ki zanimajo ljudi, ki se tja odpravljajo.

Če ste že obiskali Škotsko nam lahko prispevate svoje izkušnje in tako pomagate pri nasvetih tistim, ki se tja šele odpravljajo.